Huurrecht

De huurder van een woning kan rekenen op een sterke bescherming van de wet. Een verhuurder kan niet zomaar de huur opzeggen of verhogen. En de verhuurder is verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand. Ook de huurder heeft verplichtingen, zoals het op tijd betalen van de huur. In de praktijk kunt u als huurder of verhuurder ondanks alle afspraken toch tegen problemen aanlopen.

Problemen met uw huisbaas?

Als het huis waar u woont niet als uw thuis voelt, kunnen de emoties hoog oplopen. Als deze situatie veel stress veroorzaakt, dan heeft u een advocaat nodig die zich inleeft in uw situatie, die achter u staat, en die tegelijkertijd het hoofd koel houdt. Goed advies en juridische bijstand zorgen ervoor dat uw weer prettig kunt wonen.

Heeft u problemen met uw huisbaas? Vermoedt u dat u te veel huur betaalt of wordt de woning niet goed onderhouden? Is er sprake van (dreigende) beëindiging van uw huurovereenkomst?

Kom langs tijdens het gratis juridisch spreekuur of maak een geheel vrijblijvende afspraak op een moment dat het u uitkomt.

Een conflict met de huurder?

Wordt de huur niet op tijd betaald, en wilt u dat hier verandering in komt? Of zijn er andere conflicten met uw huurder?

Wacht niet te lang met het inwinnen van advies. Hoe langer de onbevredigende situatie voortduurt, hoe hoger de huurachterstand oploopt. Schakel Advocatenkantoor Fischer-Fuhler in. Samen bepalen we een passende strategie en zorgen we ervoor dat de vorderingen op uw huurder niet verder oplopen.

Juridisch advies huurrecht nodig?

Heeft u problemen met uw huisbaas of een conflict met uw huurder? Neem contact op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Neem contact op