Corona update

28 april 2020

Met ingang van 16 maart jl. hebben wij onze werkwijze zoveel mogelijk aangepast aan de corona-crisis. Op 25 maart werd bekend dat alle rechtbanken en gerechtshoven ook na 6 april gesloten bleven.  Alle zittingen werden uitgesteld. Inmiddels worden zittingen echter langzaamaan weer hervat en de eerste zittingsdata zijn al aan ons doorgegeven.  Wij houden alle cliënten die dit betreft op de hoogte.

Ook wij zullen hier op kantoor gaan kijken in hoeverre wij, met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften, vorm gaan geven aan het “nieuwe normaal”. Naar verwachting kunnen wij binnenkort weer afspraken op kantoor laten plaatsvinden, al dan niet in beperkte mate.

Nieuwe zaken worden nog steeds ingenomen, en procedures worden gestart. Echtscheidingsprocedures op gemeenschappelijk verzoek worden net zo vlot als voorheen afgehandeld door de rechtbanken.

De crisis kan veel impact hebben op uw situatie. Denk aan de financiële gevolgen als uw werk plotseling stopt en u daardoor niet meer aan uw alimentatieverplichtingen kunt voldoen. Of u komt er met uw ex-partner niet goed uit hoe om te gaan met uw kinderen in deze tijd.

Als u vragen heeft over uw lopende procedure, of over een nieuwe kwestie, dan staat het u vrij om contact op te nemen voor advies.

Het gratis inloopspreekuur wordt thans telefonisch gehouden. U kunt zich hiervoor telefonisch of via e-mail aanmelden.

 

Geef een reactie