Over Fischer-Fuhler

Advocatenkantoor Fischer-Fuhler is in 2010 opgericht door Claudia Fischer-Fuhler. Het uitgangspunt van Claudia is: betaalbare rechtshulp voor iedereen. Daarom is een intakegesprek bij Advocatenkantoor Fischer-Fuhler altijd gratis.

Advocaat Claudia Fischer-Fuhler

Claudia Fischer-Fuhler • Over Advocatenkantoor Fischer-Fuhler

Claudia Fischer-Fuhler is geboren en getogen in Drenthe. In 2000 is zij afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze begon haar loopbaan bij een deurwaarders- en incassopraktijk. Sinds januari 2002 is ze werkzaam in de advocatuur. Claudia heeft zich gespecialiseerd in het asiel- en vluchtelingenrecht, en ze heeft zich verdiept in het personen-en familierecht. Zij is daarnaast MfN geregistreerd Family-mediator.

“Als nuchtere noorderling benader ik zaken op een praktische wijze. Persoonlijke betrokkenheid en de mens achter de zaak zijn voor mij altijd het uitgangspunt. Klopt u bij mij aan met een juridisch probleem, dan probeer ik in eerste instantie de kwestie in goed overleg met de tegenpartij op te lossen. Lukt het niet om een zaak in der minne te schikken, dan start ik de juridische procedure. Heeft u een juridisch geschil, neem dan contact op en laten we samen zoeken naar de beste oplossing.”

mw. mr. C.K.E.E. Fischer-Fuhler

 

Rechtshulp voor iedereen

Bij Advocatenkantoor Fischer-Fuhler krijgt u rechtshulp en goed juridisch advies. Ook als uw situatie erg gecompliceerd is. Advocatenkantoor Fischer-Fuhler heeft een groot netwerk. Als de situatie daarom vraagt, schakelen wij andere experts in om u bij te staan. Voor elk geschil is er een passende oplossing.

Direct contact

Heeft u juridisch advies nodig en wilt u direct een afspraak maken met Advocatenkantoor Fischer-Fuhler? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor een gratis eerste gesprek.

Neem contact op