Er zijn veel zaken binnen de persoonlijke levenssfeer, waarbij u de hulp van een advocaat nodig kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan een echtscheiding. Ook bij alimentatie, boedelscheiding, ouderlijk gezag, omgangsregelingen en het opstellen van een ouderschapsplan is juridisch advies nuttig en waardevol. Worden uw kinderen onder toezicht gesteld, of zelfs uit huis geplaatst? Ook dan is het fijn dat een ervaren advocaat u bijstaat.

Advocaat of mediator

De medewerkers van Fischer-Fuhler houden rekening met uw persoonlijke verhaal. Samen met u stellen we een plan van aanpak op, zodat u het maximale resultaat behaalt. Er zijn vaak meerdere mogelijkheden om een juridisch probleem op te lossen. Soms is dat een gang naar de rechtbank; in andere situaties is mediation een goed alternatief.

Emoties de baas

Kwesties die directe invloed hebben op uw persoonlijke leven, gaan vaak gepaard met heftige emoties. U heeft dan een advocaat nodig die zich inleeft in uw situatie, achter u staat, het hoofd koel houdt, en u op een goede manier adviseert en bijstaat.

Personen- en familierechtadvocaat nodig?

Zoekt u een gespecialiseerde personen- en familierecht advocaat in Emmen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor een gratis eerste gesprek.

Neem contact op